Azt tapasztalom, hogy manapság egyre kevesebb pozitív visszajelzést kapunk a külvilágtól.

“Kedves Olvasóm,

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy gondolataim tengerén köszönthetem hajódat. Igyekszem továbbra is elgondolkodtató és tanulságos írásokkal megtölteni azt a romlottnak tűnő világot, amelynek jobbá tételét magam is zászlómra tűztem. Hiszek abban, hogy minden betű, minden szó újabb szavak ezreit indítja útjára, amik célba érve változást hoznak.

Üdvözöllek a fedélzeten és további kellemes olvasást kívánok!”

Ugyanakkor fontos az, hogy ne csak a külvilágtól várjuk a pozitív visszajelzést, hanem engedjük meg magunknak azt, hogy kimondjuk saját magunk felé: csodálatos vagyok! A tükör elé állva elsőre mindez szokatlanul hat, de idővel a hajnali kelés után a fürdőszobában magunkat megpillantva természetessé válik. Mi magunk biztosan ott leszünk minden pillanatunkban, az a minimum, hogy tiszteljük, és szeretjük magunkat, törekedve persze mindig előre.


Továbbá szeretném megköszönni, hogy egyre nagyobb bizalmat kapok, és egyre növekszik az a tábor, akik figyelemmel kísérik írásaimat.

Ne feledd, csodálatos vagy, és tudatosítsd magadban mindezt az alábbi 50 másodperces, rövid zenei aláfestés alatt, amit csak neked készítettem:

Tom Newgie – 50 seconds
Ha úgy gondolod, hogy szívesen írnál nekem e-mailt, vagy tanácsod, kérdésed van:

  • tomnewgie@outlook.com

Ha úgy gondolod, követnél facebook-on (ahol hamarosan minden hétfőn rövid, motiváló gondolatokkal – ‘Motivation Monday alias MoMo’ – jelentkezem) vagy ajánlanád barátodnak, ismerősödnek:

  • facebook.com/tomnewgie

Amennyiben pedig YouTube csatornámra iratkoznál fel, hogy elsőként értesülj az oda feltöltött videókról, zenékről:

  • Tom Newgie

Köszönöm a mai, megtisztelő figyelmet!

Tisztelettel:

Tom Newgie