Csodálatos nap ez a mai, hiszen pontosan 1 évvel ezelőtt indítottam útjára első bejegyzésemet a blogon Hozzád szólok címmel. Az akkor leírt gondolatokat a mai napig így gondolom, és igyekszem annak megfelelően alakítani azóta is írásaimat. Hatalmas öröm számomra, hogy egyre többen tiszteltek meg a figyelmetekkel, januárban pedig már elértük a 600 fős látogatottságot, amiért végtelenül hálás vagyok.

Az első születésnap alkalmából egy logo is készült, amelyet ezennel hivatalosan is bemutatok valamennyi portálon (kövess bátran: Facebook, TwitterYouTube). Egy kedves barátom tervezte hatalmas lelkesedéssel, alázattal és szakértelemmel (amennyiben magad is gondolkodsz saját logo tervezésén, írj bátran nekem, és összekötlek titeket: tomnewgie@outlook.com). A megalkotás során célunk volt, hogy modern, egyszerű, letisztult formavilág szülessen meg. És ez maradéktalanul megtörtént, így nagyon büszke vagyok a munkájára.

Enlight15

Az első születésnap alkalmából a blog kinézete is átalakult, a logo szellemiségében letisztultabb, minimalistább elemek kerültek előtérbe. A szürke, a fehér, valamint a piros szín hívatottak mutatni a friss, lendületes változást.

Ebben az egy évben rengeteget tanultam, olyan dolgokat indított el a blog az életemben, amelyekre nem is gondoltam volna. Óriási erőt, lelkesedést érzek, és még nagyobb odaadással szeretném folytatni a megkezdett utat. Idén elindult a bejegyzéseken túl a + hírmondó heti YouTube adása is, amellyel további terveim vannak (erről hamarosan egy másik posztban). Ugyanakkor nem szeretnék hosszan megállni, elmerengeni, és nosztalgiázni az elmúlt 1 évről, mert pontosan tudom, hogy miben kell tovább fejlődnöm, és mi az az út, amelyen mennem kell tovább.

“… erről szól az egész. Semmi többről. Az élet ritmusa mindig él, de meg kell hallanunk, és jól kell bánnunk vele. Az élet ritmusa a mi saját kezünkben van. Fontos, hogy alkalmazkodjunk, de törekedjünk is. Én már megtaláltam a saját ritmusomat, amit boldogan folytatok tovább…” Tom Newgie

Csodálatos nap ez a mai, mint ahogy az elmúlt 1 év is. A blog megtanította a legfontosabb dolgot számomra, így ez lett az új szlogen:

Csak pozitívan

Köszönöm tehát ezt az egy évet, és most tekintsünk előre, és valamennyien dolgozzunk álmaink, vágyaink beteljesítésén.

Tisztelettel:

Tom Newgie