Tudatosan egy nappal előbb jelentkezem, hátha picit segít ráhangolódni arra a napra. Lehet szeretni, vagy nem kedvelni, ünnepelni, vagy elutasítani, párosan, vagy egyedül. A szerelmesek napja sokszor csak üzletről, és óriási virágrohamról szól. Azonban jobban belegondolva, miért ne lehetne ennek is egy napja az évben. Hiszen ünnepeljük a születésnapot, de ettől még minden nap élünk és tapasztalunk, ünnepeljük a névnapot, de minden nap ugyanúgy hívnak minket, ünnepeljük a karácsonyt, de lehet minden nap jót cselekedeni és szeretni. Azt gondolom tehát, hogy ennek a napnak is helye van az év körforgásában, és amitől igazán egyedi lehet, az a saját, belső indíttatásunk.

Nem is szeretnék többet írni erről, hiszen mindenkinek szíve joga, és lehetőségeinek halmaza az, ahogyan ezt a napot megéli. Így, vagy úgy, én készítettem egy Valentin különkiadást.

“Igen, az idő, ő lesz, ki széttárja szárnyait, hírmondó, őriz, terelget, elmondja vágyait” Tom Newgie

Ezt a versikét porosodni hagytam kissé a dalszövegeim, kottáim között megbújva, de mivel a napokban rábukkantam, úgy éreztem, hogy ez a jel arra, hogy megosszam. Elképzelhető, hogy a sorok mögé csak én látok igazán, de az sem kizárt, hogy felfedezed benne a saját igazságodat.

Talán csak annyit üzennék, hogy ha igazán fontosak vagytok egymás számára, akkor nagyon vigyázzatok egymásra, ugyanakkor ez nem ennek az egyetlen napnak a függvénye. És ne feledd: csak pozitívan!

Tisztelettel:

Tom Newgie