Nagyon izgatott vagyok, mert hosszas gondolkodás, ötletelés után végre elindul a + hírmondó 2. évada. Habár csak 3 hónappal ezelőtt kezdődött minden, de úgy gondolom, hogy mivel az eddigi részeket bemelegítésnek, ráhangolódásnak tekintem, ezért helyénvaló, hogy lenullázzam a számlálót, és ismét az első résszel indítsam újra. Csak ezúttal a 2. évadot.

Új intróval, új szignállal, új struktúrával, és megújult lelkesedéssel jelentkezem. Tegnapi bejegyzésemben a kulisszák mögötti világomat mutattam be, azaz, hogyan is készült el az új koncepció. Ma pedig végre elindul a 2. évad 1. adása, így bemutathatom az elkészült videót is. Nagyon bízom benne, hogy tetszeni fog, bevallom sokkal több figyelemmel, lelkesedéssel, finomhangolással készült, mint a korábbi részek.

“Kívánok mindenkinek pozitív napokat, keverje a boldog élet a sorsdöntő lapokat!” Tom Newgie

Olyannyira lelkes vagyok, hogy már a jövő heti (továbbra is heti rendszerességgel, vasárnaponként jelentkezem) adás vázlata is a fejemben van, és nagyon bízom abban, hogy minél több emberhez eljut a videóm. Így arra kérlek, ha úgy gondolod, te vagy bárki más is profitálhat a pozitív gondolatokból, akkor iratkozz fel a csatornámra, és ne habozz, oszd meg ezt a bejegyzést, vagy a videót.

A mostani részhez jó szórakozást kívánok:

Tisztelettel:

Tom Newgie