Óriási. Talán sosem gondoltam volna. Óriási. Minden egyes kattintás egy kézfogás, egy vállveregetés, egy jogos, építő kritika. Óriási. Köszönöm, hogy olvasol. Mert hidd el, te teszed azzá ezt az egészet, ami.

Mert velem töltöd a szabadidőd egy részét akkor, amikor olvasol, vagy a videóm nézed. Ezért úgy gondolom, hogy elérkezett az idő arra, hogy először (de remélem nem utoljára) kérdezz tőlem. Áprilisban elértük az 1,000-es határt az olvasottságban. Ahogy mondani szokták, ez még gombócból is sok.

Emiatt veszem a bátorságot, és azt gondolom, hogy mindez azért van, mert találni olyan dolgot a gondolataimban, írásaimban, ami megfog, elgondolkodtat, motivál. És ha ez tényleg így van, akkor ezért nagyon hálás vagyok. És természetesen nagyon köszönöm.

Emiatt pedig arra gondoltam, hogy teret adok annak, hogy bármivel kapcsolatban most te kérdezz tőlem. Lehet az személyes kérdés, vagy épp egy témáról való véleményem, megosztom őszintén egy videó formájában. Összegyűjtöm tehát a kérdéseket, és azokra válaszolok.

“Bármilyen pályán haladsz, csak úgy lesz igazi sikered, ha őszinte vagy.” Murányi Sándor Olivér

Annyit kell tenned, hogy felteszed a kérdésed a blogról, a gondolataimról, a szokásaimról, a szokásaidról, vagy bármiről, ami érdekel, foglalkoztat téged. Ezt több módon is megteheted, írhatsz e-mailt (tomnewgie@outlook.com), kommentelhetsz itt, a bejegyzés alatt, vagy írhatsz facebookon a csoportban is.

Kérdezhetsz bármiről, a lényeg, hogy tényleg érdekeljen. Én pedig őszintén válaszolok a kérdésekre. Ez azért lehet hasznos, mert talán mást is foglalkoztat egy kérdés, amit feltéve általam más is választ kaphat, vagy csak motivációt, vagy egy apró gondolatszikrát. A lényeg, hogy elinduljon egy apró, majd növekvő folyamat, ami végül elvezet a megoldáshoz. Ha régóta olvasol, már nagyjából tudod, milyen témák foglalkoztatnak, mi az az irány, életmód, amit képviselek. Ha pedig nem régóta olvasol, akkor itt az ideje, hogy böngészd az eddigi bejegyzéseimet :).

Hidd el, nem vagyok bölcs, azonban abban hiszek, hogy tudok olyan pozitív hozzáállást közvetíteni, amivel érdemes megközelíteni az élet bármely lehetőségét. Ez nem nagyképűség, inkább tudatos építkezés eredménye. Írj hát, hogy elkészülhessen az első kérdezz, felelek videó.

E-mail: tomnewgie@outlook.com

Facebook: facebook.com/tomnewgie

Tisztelettel:

Tom Newgie

Reklámok