Régóta terveztem már, hogy a Népligetben forgatok egy adást a Beauty Budapest sorozat berkein belül. Azonban hosszú ideig nem tudtam úgy szervezni, hogy sikerüljön is. Most azonban felkerekedtem ezen a csodás napsütéses novemberi délutánon, és kihasználva a csodaszép színeket, elkészítettem a Beauty Budapest legújabb részét.

Bevallom, azért is vártam a felvétellel, mert ilyen csodálatos színeket a természet csak ősszel produkál. És ma minden tökéletes volt. Sütött a nap, nem fújt a szél, és az időzítés is megfelelő volt ahhoz, hogy a legjobb színárnyalatokban játsszon a természet. Bámulatos, ahogy a vörös, és a sárga elegye uralja a látványt. Szerencsére a drón is kiválóan megörökítette ezt az élményt.

“Az erdő nem azért van, hogy “szolgáljon” minket! Inkább bölcsen meg kell értenünk a működését, és hálásan elfogadni jótéteményeit.” Jane Goodall

Nem is húzom tovább a szót, csak annyit hangsúlyoznék, hogy menj ki a természetbe, ha teheted, mert feltölt, és ezek a színek biztosan megnyugtatnak, és stresszmentesítnek:

Nagyon örülök, hogy ilyen jók sikerült a felvétel, főleg azért, mert múlt héten számoltam be arról, hogy a Kopaszi gáton tervezett forgatás az óriási szél miatt meghiúsult. Viszont most direkt nem kísértettem a sorsot, és új helyszínt választottam. Helyesen.

És talán kissé az is megdöbbentő, hogy a város szívében találni ilyen nyugodt, erdős övezetet. Ma is rengetegen napoztak, kutyát sétáltattak, beszélgettek, hiszen a városi zaj forgatagából Budapesten is könnyű elszabadulni, csak nyitott szemmel kell járni. És részben ez is a Beauty Budapest célja, hogy bemutassa, hogy az általunk jól, vagy épp kevésbé ismert helyek milyen lehetőségeket, és szépségeket rejtenek.

Alig várom, hogy a város hóba boruljon, mert biztosan akkor is csodálatos felvételeket tudok majd készíteni.

Tisztelettel:

Tom Newgie