Nem szponzorált tartalom

Mindig nagyon hálás vagyok, amikor olyan bejegyzést oszthatok meg, ami a környezettudatos életmódhoz is hozzájárul. Akkor pedig még különösebben, amikor ehhez egy kreatív nyereményjáték is kapcsolódik. A KÖVET Egyesület és a BogBag indított közös kezdeményezést az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából.

Nincs más dolgod, mint kedvelni mind a KÖVET Egyesület, mind pedig a BogBag facebook oldalát, és a lenti nyereményjáték leírásánál kommentben leírni, hogy mi az a kedvenc idézet, mondat, amit szívesen látnál egy egyedi, biopamutból készült szatyron. Olvasd el figyelmesen a kiírást, hogy esélyed legyen november 25-én:

JÁTÉK LEÍRÁS

A játék fő mondanivalója, hogy a nejlon zacskóval nagymértékben romboljuk a környezetet, hiszen legtöbbször csupán egyszer használjuk, és végül a kukában végzi. Onnan pedig hosszú úton jut el oda, ahol a sok-sok-sok éves lebomlási szakasz kezdetét veszi.

Mindannyian felelősek vagyunk ezért a bolygóért, és az apró dolgok is óriási változást tudnak hozni világmértékben. Nem véletlenül szokták mondani, hogy, ha mindenki rendben tartaná a közvetlen környezetét, akkor a világ is egy tiszta, rendezett hely lenne.

“A vásárlással voksolunk, és a mindennapi döntéseinknek súlya van. Rajtunk múlik, hogy ártunk vagy jobbá tesszük a társadalmunkat.” Bea Johnson

Ahogy értesültem arról, hogy ilyen jellegű nyereményjáték közeledik, megragadtam a kamerát, és elkészítettem egy rövid felvételt, ami az én, saját szemüvegemen keresztül láttatja, miért is fontos a környezetünk védelme, a nejlon zacskók mellőzése, és a természetes anyagok használata. Bízom abban, hogy ezzel a videóval hozzájárulok ahhoz, hogy több emberhez eljusson az az üzenet, hogy a hulladékcsökkentés mennyire fontos, és remélem, hogy tudtam segíteni, hogy a KÖVET Egyesület tevékenysége minél szélesebb körben elterjedjen.

Oszd meg bátran ezt a bejegyzést, hogy minél többen értesüljenek arról, hogy milyen apró tettekkel juthatunk el oda, hogy a Föld újra egy bámulatos, élhető, tiszta hely legyen!

Tisztelettel:

Tom Newgie