Hogyha régóta olvasol, akkor tudhatod, hogy lelkesen készítek videókat, és szeretnék sokat tanulni róla. Arra az elhatározásra jutottam, hogy azon az úton indulok el, ahol a leggyorsabban lehet kitűnő tapasztalatokra szert tenni.

Ezért belevágok az esküvői videózásba, mert kreatívnak, spontánnak, talpraesettnek kell lenni, amelyek óriási lehetőségeket tartogatnak számomra. Azt gondolom, hogy a technológia és a művészet találkozási pontjában lehet a legjobb felvételeket készíteni, és a sablonoktól mentes esküvői történetmesélés egy olyan terület, ahol kamatoztatni tudom zenei, táncos, rendezői, szeneszerzői, színpadi, operatőri tapasztalataimat.

Ezért azt a cél tűztem ki, hogy a Tom Newgie arculat mellett az EvenTomi arculatát is felépítem, amelyben az a célom, hogy a Te (elsősorban esküvői) történeted meséljem el, másodpercenként 25 képkockában. Óriási köszönettel tartozom építész barátomnak, aki nem csak a blog, de a videós tevékenységem logo-ját is megtervezte olyan alázattal, és művészi letisztultsággal, ami valóban azt tükrözi, amit üzenni szeretnék általa.

Az új oldalam még alakulóban van, de folyamatosan töltöm fel tartalommal, és azon dolgozom, hogy tükrözze azt a lelkesedést, elhivatottságot, amellyel a videózáshoz hozzáállok. Nézz be bátran, és nyugodtan mondd el az építő kritikáid:

EvenTomi

Persze idővel igyekszem több esküvői fotóval, videóval gazdagítani az oldalt, de elfogadva azt, hogy minden kezdet nehéz, elindítom a videós tevékenységemet. Így keress bátran (eventomi@outlook.com), ha esküvői videóst keresel, vagy ismersz olyat, aki esküvői videóst keres. Nekem nem az a célom, hogy horror áron dolgozzak, hanem rengeteget tanuljak, és a párra hangolódva olyan videót készítsek, amit ők is a magukénak éreznek.

“Hiszek abban, hogy az igazán jó videónak lelke van, történetet mesél el, elgondolkodtat, motivál, vagy épp könnyeket fakaszt. Ettől lesz mindegyik egyedi, és kreatívan megkomponált. Videósként az a feladatom, hogy a technológia és a művészet találkozási pontjában történetet meséljek el, másodpercenként 25 képkockában.”

Nagyon izgatott vagyok, mert azt hiszem, egy ideje érett bennem a gondolat, és annak pedig kimondottan örülök, hogy már most több esküvői foglalásom van a 2019-es évre.

Úgyhogy ne feledd:

EvenTomi – A te történeted

Köszönöm, ha egy megosztással segítesz abban, hogy ez az üzenet minél több érdeklődőhöz eljusson.

Tisztelettel:

Tom Newgie